Ringsekretærkurs Tromsø februar/mars 2017

Autorisert Ringpersonells Forening

Stiftet 12. oktober 1990

Ringsekretærkurs Tromsø

 

 

Velkommen til ringsekretærkurs!

 

Februar/mars 2017

 

Kursleder: Katrine Harjo, autorisert ringsekretær siden 2001. Sted er Tromsø Hundeklubbs lokaler i Kroken sør, møterommet oppe på klubbhuset.

 

Oppstart: Onsdag 1. februar 2017. Kurset vil gå hver onsdag i februar og mars, kl. 18.00 – 21.00. Dvs. 8 kurskvelder + eksamen.

 

Totalt 24 timer med kursleder + hjemmeoppgaver mellom kurskveldene, samt 3 timers skriftlig eksamen for de som ønsker dette. Det vil bli tilsendt forelesninger og oppgaver på mail etter hver kurskveld til alle deltagerne, noe som gjør at dersom man er forhindret fra å komme på en forelesning, vil man fortsatt få mulighet til å være oppdatert, samt at alle er oppdatert på hva som er av hjemmeoppgaver/hjemmelekse til neste kurskveld.

 

Påmeldingsfrist og betalingsfrist: 15. januar 2017, NB! Begrenset antall deltagere. Påmelding sendes til aase@toots.no.

 

Kursavgift er kr. 1000,-. Beløpet betales inn til NKK Troms og Finnmark, kontornr.: 1644.27.86171. Husk å merke betalingen med ”Ringsekretærkurs”.

 

VIKTIG! Hver enkelt deltager må bestille Ringsekretærkompendium hjem til seg i god tid før kursstart. Dette kan bestilles hos NKK sentralt ved lars.blomberg@nkk.no eller via NKKs nettbutikk http://www.nkkbutikken.no/butikk/boker/ringsekretaerkompendie/ og koster 150,-

 

Kaffe/te og kjeks serveres. Øvrig mat/drikke, må holdes av den enkelte. Ta med skrivesaker på kurset. Det anbefales å anskaffe kryssordpenn til utfylling av premielisteoppgaver. Program for kurset vil bli tilsendt til kursdeltakerne i forkant av kurset. Eksamensdato: onsdag 29. mars 2017

 

Hvis du har spørsmål om kurset, ta kontakt med Katrine Harjo – tlf. 95144818 eller katrineharjo@live.no

 

Meld deg på – her er det mye å lære. Det er intet krav om at du må bli ringsekretær for å delta. Men husk at for å fortsette å holde hundeutstillinger, trenger vi flere som vil jobbe som ringsekretærer. Kurset er også ypperlig for utstillingsledere og andre som er med i utstillingskomitèer. Undersøk om du kan få støtte til kursdeltakelse fra din hundeklubb. Vær obs på at ved en støtte fra en hundeklubb kan medføre at en forplikter seg til å arbeide for klubben din en tid i etterkant, enten som ringsekretær og/eller som medlem i en utstillingskomitè.

 

Arrangør: NKK Troms og Finnmark

 

 

 

 

 

Kontaktperson i NKK (Norsk Kennel Klub) vedr. ringsekretærutdannelse er:

 

 

Pernille Saltnes

Tlf dir.: 93 89 55 84

 

E-post: pernille.saltnes@nkk.no

 

Ansvarlig for hjemmesiden er styret i ARF. Kontakt: aut.ringpersonell@klubb.nkk.no